Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/6

"Han var lika rörlig som statyn av honom i Stockholm"

Zlatan Ibrahimovic hade en tung kväll mot Anderlecht. Först skadade sig svensken och efter matchen sågades han av brittisk press. ”Han var lika rörlig som statyn av honom i Stockholm”, skriver Manchester Evening News.

Den svenske superstjärnan fick chansen att smälla dit bollen för United när det stod 1–1 i matchen. Men helt fri med målvakten brände Zlatan chansen. Som om det inte vore nog så skulle Zlatan skada sig i slutsekunderna av matchen mot Anderlecht i Europa League.
– Min känsla är inte bra. Jag vill vara optimistisk men jag är det inte. Jag tror inte det är några enkla skador. Men jag vill vänta tills vi har gjort våra tester. Jag är en tränare och inte någon doktor, säger José Mourinho till Uniteds hemsida.

Efter matchen går brittisk press hårt åt Zlatan Ibrahimovic och sågar den svenske stjärnan längs med fotknölarna.
"Zlatan var långsam, statisk och surmulen", skriver Telegraph.
"Han var lika rörlig som statyn av honom i Stockholm. Han var en statisk säkerhetsrisk", skriver Manchester Evening News.
"Sanningen är den att när Zlatan tvingades utgå så höjde sig United och vann. Så om han missar resten av säsongen så behöver det inte vara den största av förluster", skriver The Guardian.

På övertid kunde Marcus Rashford frälsa United och peta in 2–1 för den engelska storklubben.

Mest läst