Hamréns besked om Ekdal

Albin Ekdals medverkan i EM har sedan mittfältarens ryggskada varit ett stort frågetecken. Men på en presskonferens i dag gav Erik Hamrén besked om Hamburg-spelaren. - Vi gör inga ändringar i truppen, Albin är med, säger han.

ANNONS
|

I dag är sista dagen för alla deltagande EM-nationernas förbundskaptener att skicka in sina slutliga trupper til mästerskapet. Och Erik Hamrén gav på en presskonferens i Båstad ett tydligt besked:

- Vi gör inga förändringar från den ursprungliga truppen.

Martin Olsson, Oscar Lewicki och Mikael Lustig är några som dragits med småskador, men störst oro har det varit för Albin Ekdal. För några veckor sedan, vid ett nattklubbsbesök, föll Hamburg-spelaren över ett glasbord och skadade ryggen. Skadan tvingade Ekdal att vistaspå sjukhus under några dagar, och även om han sedan en tid tillbaka har varit med i träning har hans rehabilitering varit ett frågetecken. Men nu står det alltså klart att Ekdal finns med i EM-truppen.

ANNONS

- Han har gjort sådana framsteg att han är med i truppen. I nuläget är han inte en startspelare mot Irland, men han kan mycket väl vara en inhoppare i den matchen.

ANNONS