Hamrén besviken dagen efter

ANNONS
|

Det var en besviken Erik Hamrén som gick upp på podiet i Friends Arenas innandöme vid 13-tiden i dag.

– När jag möter människor på gatan i dag har jag svårt att se dem i ögonen. Det är en märklig känsla när man gör så många människor besvikna. Det känns riktigt tomt, säger han, och fortsätter:

– Om vi skulle haft en chans i de här två matcherna hade vi varit tvungna att göra allt väldigt bra. Portugal har ett bättre lag med många skickliga spelare. Jag visste att vi skulle få färre målchanser och då måste man sätta dem man har.

ANNONS

Två detaljer i playoff-mötet stör lite extra.

– Det som grämer mig mest är att vi inte lyckades göra mål på bortaplan på någon av våra fina chanser. Och jag grämer mig över att Sebastian Larsson inte lyckades göra 1–0 på sin fina målchans i går, säger Hamrén.

Känner du att du har gjort några misstag under det här kvalet?

– Den som säger att han inte gör misstag ljuger. Det kan handla om när man tar ut ett lag eller byten som man gör eller inte gör. Men det är lätt att vara efterklok också.

Hur ser du på framtiden och har du pratat något med de äldre spelarna om en fortsättning?

– Jag har en del frågor att ställa till mig själv, och jag har en del frågor till förbundet också. Vi ska sätta oss ner så snart om möjligt, men inte de närmaste dagarna. Jag har inte pratat med några spelare om framtiden än, och först vill jag ta reda på hur min egen framtid ser ut. Det kommer att ta tid att smälta det här.

ANNONS