Hammarby föll trots publikstödet

|

Pojkar 11: SKF Latvia Supernova-Hammarby 6-4.

Bajen fans Göteborg hade samlats bakom en banderoll längs ena långsidan för att heja fram sitt lag. Men det var letterna som tog tag i taktpinnen från början.

1-0 kom efter bara ett par minuter, och även om Hammarby satte en fin kvittering ganska snabbt genom Elias Jemal så kunde SKF Latvia gå ifrån till 4-1 innan paus. Bland annat genom två mål av vasse Andjejs Dubjaga.

Trots att Hammarby satsade allt framåt i andra halvlek fick man ingen utdelning. I stället punkterade SKF Latvia matchen genom ett tredje mål av Andjejs Dubjaga som var ett orosmoment för Bajens backlinje matchen igenom.

Siffrorna putsades till av William Axelsson Teronen och Abelay Jabang som satte tre reduceringsmål. Slutresultatet skrevs till slut 6-4.

Dagens finalpass består av fem matcher, med start klockan 13.