Här debuterar Nilsson-Lindelöf i Premier League

Manchester City gick upp i ensam ledning i Premier League efter 7–2 mot Stoke. Victor Nilsson Lindelöf gjorde ligadebut när Manchester United spelade 0–0 mot Liverpool.

|

Den 23-årige svensken byttes av taktiska skäl in i stället för Ashley Young i den andra tilläggsminuten, och hann inte vara på planen i mer än en dryg minut innan domaren blåste av matchen.

Lindelöf har tidigare fått spela i två Champions League-matcher.

Trots kritiken gjorde José Mourinho precis som förra säsongen när Manchester United åkte till Anfield i Liverpool – såg till att hans mannar försvarade sig till 0–0.

– Manchester United kom hit för en poäng och fick det, sade Liverpool-tränaren Jürgen Klopp enligt AFP.

"Vi mötte ett bra lag"

Mourinho medgav inte den defensiva taktiken och att 0–0 var målet.

– Vi mötte ett bra lag. I första halvlek hade vi några mycket bra chanser. I andra blev Nemanja Matic trött och jag hade inga bra lösningar på bänken. Jag försökte med inhopparna för att få mer dynamik i anfallet, men i stället tappade vi kraft och energi och kontrollen på mittfältet, sade han.

United-tränaren kan tacka målvakten David de Gea för att den defensiva taktiken lyckades. de Gea lyckades bland annat reflexrädda med vänsterbenet när Joël Matip fick bollen ensam i straffområdet och med öppet mål.

Crystal Palace skrällde

I och med att lagen delade på poängen är Liverpool fortfarande sju poäng efter United, som nu är tvåa i Premier League, två poäng efter Manchester City som körde över Stoke med 7–2. Gabriel Jesus svarade för två mål.

Tabelljumbon Crystal Palace svarade för en skräll när man besegrade det regerande Premier League-mästarlaget Chelsea, 2–1, och tog säsongens allra första poäng. Crystal Palace är fortfarande sist, men Roy Hodgsons mannar börjar få häng på lagen ovanför strecket.