Häckens prestigevärving uppges vara klar

Han har sedan en tid tillbaka ryktats vara klar för BK Häcken. Nu uppger Nerikes Allehanda att Alhassan "Crespo" Kamara kommer att presenteras av Hisingsklubben inom kort.

ANNONS
|

Det händer mycket på värvningsfronten i BK Häcken. Rasmus Lindgren har kommit in i laget samtidigt som Simon Sandberg har lämnat för bulgariska Levski Sofia. Och det har ryktats flitigt om spelare både in och ut i Hisingsklubben. Örebros stjärnanfallare Alhassan "Crespo" Kamara, som sitter på ett utgående kontrakt med tabellfyran,är en spelare som kopplats ihop med Häcken. I mitten av juni var Sportexpressen först med att avslöjaatt en övergång mellan de allsvenska klubbarna var i hamn, och att anfallaren var överens med Häcken om de personliga villkoren. Det enda frågetecknet då var om "Crespo" skulle ansluta till Häcken i sommar eller efter säsongen.

ANNONS

Nu kommer beskedet att Kamara kommer att köpas loss av Häcken under sommarenoch han väntas bli presenteradav sin nyaklubbinom snar framtid, det skriver Nerikes Allehanda. Huvudpersonen själv är dock fåordig om övergången.

–Jag vill inte kommentera någonting förrän det är bekräftat. Vi får se om jag har spelat min sista match eller om det blir några till under hösten, säger Crespo till tidningen.

På söndag spelar BK Häcken mot Örebro SK. Lagom till den matchen väntas Crespo vara presenterad som Häcken-spelare. Han kommer dock inte kunna spela den matchen, då det svenska transferfönstret inte öppnar förrän fredagen 22 juli.

ANNONS