Häcken-stjärnan om Hammarbys agerande: "Jag blev galen"

Matchen mellan Hammarby och Häcken blev stökig när Hammarby i slutminuterna gjorde ett kontroversiellt kvitteringsmål. Häckens Paulinho är en av dem som är kritisk till Hammarbys agerande. – Det är första gången jag varit med om något sånt. Jag tycker inte att det är bra att man gör så, säger han.

ANNONS
|

Efterspelet mellan Häckens möte med Hammarby har kommit att handla om huruvida Hammarbys Jiloan Hamad borde ha spelat bollen till Häcken istället för att sätta igång ettanfallsjälv. Detta efter att Häcken lagt ut bollen till inkast på grund av en skadad spelare.

Det hela slutade med att Hammarby kvitterade vilket fick Häckens spelare att bli fullkomligt rasande. Paulinho menar att han aldrig har varit med om något liknande tidigare.

– Det är första gångenjag varit med om något liknande, säger han och fortsätter:

– Det var en riktigt dålig situation för det är viktigt med fair play. Det spelar ingen roll hur situationen är. Jag tycker inte att det är bra att man görså.

ANNONS

"Jag blev galen efter deras mål"

Men Häcken skulle få sista ordet till slut. Bara minuten efter fick laget frispark från nära håll. En frispark som Paulinhosatte bakom Johan Wiland i Hammarbys mål.

– Alla i laget sa till mig innan att jag kommer att göra mål nu, säger han.

Var du själv lika säker på att göra mål?

–Ja, 100 procent säker.

Hur kändes det?

– Det var grymt. Jag blev galen efter deras mål och jag sa till alla att passa till mig så att jag kunde göra mål. Jag kände direkt att frisparken skulle gå in, säger Paulinho.

Brassen menar att det var viktigt att få med sig en seger hem efter allt som hände under matchen.

– Vi pratade lite om situationenefter matchen mendet var skönt att jag gjorde mål. Då kunde vi hålla oss lite lugna, säger han.

ANNONS