Häcken-ilska mot Hammarby: "Det är katastrof "

Hammarbys kvitteringsmål kom efter en tveksam agerande från Hammarbyspelarna. – Det är kutym att ge tillbaka bollen i sådana lägen, säger Mikael Stahre till C More efter matchen.

ANNONS
|

När Juhani Ojala låg ner valde Peter Abrahamsson att kasta ut bollen. Istället för att sedan spela tillbaka bollen till Häcken valde Hammarbyspelarna att ta chansen att anfalla. Samtidigt som Häcken stod stillaoch väntade på att få tillbaka bollen.

När en spelare blir skadad och bollen spelas ut är det kutym att laget som spelar ut bollen får tillbaka den. Så blev det inte utan istället gjorde Hammarby 1-1, till stora protester från både spelareoch ledare.

– Jag står och instruerar spelare när det händer. Det är kutym att ge tillbaka bollen i sådana lägen. Det är katastrof och jag måste reagera mot att man gör så, sa Mikael Stahre till C More efter matchen.

ANNONS

Även C Mores expertkommentator Anders Andersson blev upprörd över målet.

– Det var osportsligt av Hammarby att inte spela tillbaka bollen där. Som spelare gör man inte såhär, sa han i samband med målet.

Hammarbyikonen Kennedy Bakircioglu var på planen under målet ochförstod frustrationen.

– Jag uppfattar inte riktigt vad som händer när vi gör 1-1. Jag själv har inte varit med om det tidigare. Det känns som att alla väntar på någonting men sen blir det plötsligt friläge och mål, sa han till C More efter matchen.

I videon nedan kan du se hela händelse förloppet.

ANNONS