Guldhjältarna kliver in i A-laget: "Bästa lösningen"

Tidigare var det väldigt tydligt att en till ledare – förutom Torbjörn Nilsson skulle stötta Alf Westerberg. Nu står det klart att Blåvitt låter två ikonen dela på ansvar.

ANNONS
|

Efter att Jörgen Lennartsson och Magnus Edlund fick sparken av styrelsen i Blåvitt fick Alf Westerberg ansvaret att leda A-laget under resten av säsongen. Som stöd fick han in legendaren Torbjörn Nilsson som en assisterande tränare. LÄS ÄVEN: Nilsson återvänder till Blåvitt: "Hem till mammas gata"

Då var det tydligt att klubben ville ha in en till person. – Det är ”Affe” framförallt som ska känna sig trygg i den personen. Jag vill inte säga om det är imorgon eller nästa måndag. Vi har bollat namn nu ett tag, sa Mats Gren direkt efter att Lennartsson hade fått gå. Även Alf Westerberg hade svårt att ge några svar tidigare. – Det är inte säkert att vi landar precis så. Det beror på vilka personer som kan vara aktuella, sa han. LÄS ÄVEN: Första intervjun med Alf Westerberg Nu står det klart att det inte blir någon rekrytering utifrån till A-laget för att stötta Alf Westerberg. Istället blir det två klubbikoner, Hjalmar Jonsson och Thomas Olsson som kommer dela på ansvaret. – Vi ligger lite lågt där. Thomas eller ”Hjalle” kommer att vara med och kliva upp och ner från juniorlagen. Lite som ”Affe” gjorde för några år sedan, säger Mats Gren. Bästa lösningen? – De två känner till allt och spelarna, det var bästa lösningen.Om det skulle in någon ny utifrån så blir det ju en inkörningsperiod. Det var tryggast såhär och Alf och Torbjörn har diskuterat det och tycker detta känns bäst.

ANNONS
ANNONS