Grunden Bois prisades – av Zlatan

För andra gången på Fotbollsgalan delades Number10-stipendiet ut – det togs hem av Grunden Bois, som fick mottaga priset direkt från Zlatan Ibrahimovic.

ANNONS
|

För andra året delades stipendiet Number 10 ut av Zlatan, Volvo cars och Svff. Stipendiet på en miljon kronor gick till Grunden Bois.

– Det är stort givetvis, en bekräftelse och ett kvitto på att vi har gjort något bra genom åren och vi fortsätter resan, sa klubbens initiativtagare Thor Guttormsen när de tog emot priset av Zlatan på Globens scen.

LÄS MER:"Man ska försöka stå för den man är"

På frågan vad de en miljon kronorna ska användas till svarar Guttormsen:

– De ska försöka bidra och utveckla ungdomsfotbollen med killar och tjejer och med intellektuell funktionsnedsättning. Och tjejsidan, som ligger efter.

Joakim Andersson, klubbens ordförande:

ANNONS

– Vi är jättehedrade att få priset och det underlättar för vår verksamhet många år framöver.

Andersson gav också Zlatan ett jobberbjudande till när fotbollskarriären över.

– Du kan bli materialförvaltare för Grunden Bois.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS