Graham Potter stannar i Sverige – förlänger med Östersund

Östersunds succétränare Graham Potter har under en tid ryktats vara på väg bort – under tisdagen står det klart att engelsmannen blir kvar i allsvenskan och Jämtland.
– Man kan se det som ett bevis på hur bra jag trivs här, säger potter till osdsport.se.

ANNONS
|

Efter Europa league-succén, som slutade med uttåg i sextondelsfinalen mot Arsenal, ryktades det bland annat om att West Bromwich och Stoke varit intresserade av Graham Potters tjänster.

LÄS MER:Daniel Kindberg om Östersunds framgångsresa

Men succétränaren lämnar inte Sverige än på ett tag – under tisdagen kom nämligen beskedet att Potter stannar kvar i Östersund. Något som Expressen var först med att rapportera och som senare bekräftades av klubbens ordförande till Fotbollskanalen.

– Det stämmer, han har skrivit ett nytt fyraårsavtal, säger Kindberg till Fotbollskanalen.

"Har aldrig varit på väg härifrån"

Graham Potter tog över som tränare för Östersunds FK 2011. Sedan dess har han varit med och tagit upp klubben till allsvenskan, där man nu etablerat sig. Men trots detta, i kombination med Europa league-framgångarna, är han ännu inte nöjd.

ANNONS

– Man kan se det som ett bevis på hur bra jag trivs här. Det finns mycket jobb kvar att göra innan jag lämnar ÖFK, säger Graham Potter till osdsport.se.

LÄS MER:Tom Pettersson och Johanna Almgren njuter av tillvaron i Jämtland

Till sajten säger han att spekulationerna kring olika klubbar just varit spekulationer.

– Jag har aldrig varit på väg härifrån. Det har aldrig funnits någon sanning i det som skrivits, men det är ju alltid spekulationer inom fotbollen, säger Graham Potter

ANNONS