Gais och Öis träningsmatcher kommer att livesändas på gp.se.
Gais och Öis träningsmatcher kommer att livesändas på gp.se. Bild: Michael Erichsen

GP-sporten livesänder Gais och Öis

Här kommer en härlig fotbollsnyhet mitt i vintern. GP-sporten livesänder samtliga Gais och Öis träningsmatcher.

ANNONS
|

Redan i helgen var det många som såg Gais första träningsmatch mot Halmstads BK på Valhalla på gp.se. Nu är det helt klart att GP-sporten kommer att livesända samtliga Gais och Örgrytes träningsmatcher, hemma och borta.

– Fantastiskt glädjande att vi har gått i mål med detta och har nu möjlighet att visa två av Göteborgs mest populära lags väg fram emot seriepremiären, säger GP-sportens chef Ulf Niklasson.

För fotbollspubliken blir kommande lördag en riktig höjdare. Klockan 12.00 är det avspark på Valhalla, där Örgryte tar emot allsvenska Falkenberg och en timme senare är det avspark i Borås, där Gais möter Norrby.

ANNONS

Satsning på GFC-sändningar

GP-sporten livesänder båda matcherna med uppsnack tio minuter innan avspark.

– Två viktiga och väldigt intressanta matcher för både Öis och Gais, säger Ulf Niklasson. Öis känns väldigt spännande och det skall bli spännande att se om Gais kan ta sin första vinst.

Förutom Gais och Öis träningsmatcher kommer GP-sporten också att visa tre av GFC:s matcher innan seriestart, varav den ena är det intressanta Svenska cup-mötet med Jitex.

– Med tanke på GFC:s fjolårssäsong så är ju förhoppningarna och förväntningarna stora på GFC och att vi då även kan visa tävlingsmatcher från laget blir ju en extra krydda, säger Ulf Niklasson.

031-fotboll gör efterlängtad comeback

Därefter drar vi igång med fjolårets succé – 031-fotboll.

– Vår stora breddfotboll där vi i fjol livesände över 50 matcher från damernas division 2-4 och herrarnas division 4-7. I år planerar vi att visa ännu fler matcher från dessa serier och till det kommer vi att göra mycket annat innehåll från lokalfotbollen, berättar Ulf Niklasson.

Men innan lokalfotbollen startar upp, så är lokalhockeyn i full gång. 2-3 matcher varje vecka visas på gp.se med lag som Partille, Göteborg, Hisingen, Kungälv med flera.

– Vi gjorde ett test att visa lokalhockey i december, men direkt kände vi att detta var väldigt uppskattat och att fatta beslut om att gå vidare med hockeyn var väldigt lätt, berättar Ulf Niklasson.

ANNONS

Livesända träningsmatcher, Gais och Öis:

Lördag, 2 februari 2: Örgryte-Falkenberg klockan 12.00. Norrby-Gais klockan 13.00.

Onsdag, 6 februari: Örgryte-Oddevold klockan 17.30.

Lördag, 9 februari: Lindome-Gais klockan 12.00.

Lördag, 9 mars: Örgryte-Ljungskile klockan 13.00.

Lördag, 16 mars : Utsikten-Gais klockan klockan 15.00.

ANNONS