GP direktsänder Gais första träningsmatch

Superettansäsongen närmar sig med stormsteg och under lördagen spelar Gais årets första träningsmatch mot Halmstad BK. En match som GP kommer att direktsända.

ANNONS

En minst sagt högintressant säsong står väntar för Gais.

Kontraktet säkrades under fjolårssäsongens sista match, ekonomin är långt från vad klubben önskar och till följd av detta har truppen skurits ner.

Så vad är det för Gais som ska ta sig an 2019? Den första inblicken i detta kommer under lördagens träningsmatch mot Halmstad BK på Valhalla IP.

En match som kommer att direktsändas av GP.

– Det ska bli intressant att se var Gais står efter trupprensningen. Kul också att vi får möjlighet att bredda vår satsning på direktsända matcher ut på elitnivå, säger Alexander Olausson som ska kommentera matchen.

ANNONS

Avspark är 12.00 och du ser hela matchen på GP.se.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS