Glada spelare tog emot media

ANNONS
|

Att det börjar närma sig EM-start märks tydligt. Intresset för landslagets öppna hus på Stenungsbaden rönte stort intresse från de svenska medierna. Under en och en halv timme fanns alla spelare och ledare tillgängliga för intervjuer och fotografering och därefter visades spelarrum och behandlingsrum upp.

Och inte ens under behandling sa spelarna nej till intervjuer, utan en av våra stora kvällstidningar fick utan problem ett snack med Therese Sjögran liggandes på massagebänken.

De förväntade startspelarna på torsdag fick lite mer uppmärksamhet än de övriga, men inte ens upprepade intervjuer med delvis samma frågor fick spelarna att tappa sitt avslappnade humör.

ANNONS

- Det här hör till. Det stora medieintresset som kommer i och med att vi spelar ett mästerskap på hemmaplan är bara positivt. Det är positivt för oss i laget och det är positivt för damfotbollen säger Charlotte Rohlin, som var en av de spelare som ständigt var upptagen.

För spelarna är lägret i Stenungsund det första steget mot EM. I helgen flyttar hela laget till Göteborg, för att på allvar gå in i EM-bubblan.

- Vi hade läger här även innan VM, så för mig räckte det med att komma hit för att få den där känslan, säger Rohlin.

ANNONS