Galna ryktet – United intresserat av "Granen"

Andreas Granqvist, 33, har precis återvänt till Sverige efter proffsäventyr i Ryssland. Nu uppger FotbollDirekt att Premier League-jätten Manchester United är intresserad av Helsingborgs mittback.

ANNONS
|

Andreas Granqvist fick lite utav en renässans när Janne Andersson tog över som förbundskapten.

Mittbacken blev lagkapten och en mycket viktig kugge i det landslag som kvalade sig till ett VM där man gick hela vägen till en sensationell kvartsfinal.

Sedan dess har "Granen" lämnat proffslivet i ryska Krasnodar och vänt hem till Helsingborgs IF i superettan.

United intresserat

Nu kommer dock sensationella uppgifter från FotbollDirekt gällande att Premier League-jätten Manchester United har fått upp ögonen för 33-åringen.

Enligt sajten har klubben kommit med en förfrågan kring svensken som kommenterar uppgifterna följande:

– Jag har ju vetat om att ryska storklubbar vill ha mig och fortfarande vill det. United är otroligt smickrande men jag har ännu inte hört något konkret. Just nu kan jag inte tänka på så mycket annat än HIF. Jag vill betona att jag trivs otroligt bra i HIF, säger Andreas Granqvist till FotbollDirekt.

ANNONS

Samtidigt poängterar Granqvist att en utlandsflytt inte är otänkbar.

– Men jag vill ändå inte utesluta någonting. Om exempelvis en storklubb kommer med någonting i januari, då får vi se, men samtidigt måste HIF i så fall vara med i båten.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS