Arian Kabashi  har mestadels spelat med Elfsborg U21 under den senaste säsongen.
Arian Kabashi har mestadels spelat med Elfsborg U21 under den senaste säsongen. Bild: JÖRGEN JARNBERGER

Gais värvar från Elfsborg

Arian Kabashi från Elfsborg. Det är Gais senaste tillskott. GP kunde berätta att en övergång var nära - nu är det klart.
– Vi har följt Arian under en tid och det råder ingen tvekan om att han har stor potential, säger Gais tränare Bosko Orovic.

ANNONS
|

Gais har letat förstärkningar inför säsongen 2019 och en av spelarna som cirkulerat är Arian Kabashi, 21, något GP kunnat berätta.

LÄS MER:Allsvensk anfallare nära Gais

På måndagen presenterade Gais också anfallaren på sin hemsida som klubbens senaste värvning.

– Han är kvick, bollsäker, har bra blick för spelet och kan spela på flera offensiva positioner. För hans utveckling så är det viktigt att få spela seniormatcher och hos oss kommer han att aspirera på en startplats per omgående. Vi hoppas att han kommer att ta ytterligare steg i sin utveckling under våren och att han kommer att bli kvar i GAIS under längre tid, kommenterar Bosko Orovic.

ANNONS

Kabashi lånas in under en sexmånadersperiod, därefter finns en option som ger Gais möjligheten att permanenta övergången i sommar.

Under sina år i Elfsborgs allsvenska trupp har han noterats för fem inhopp i högsta serien.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS