Förre Öis- och Gais-spelaren klar för Utsikten

Han har representerat en uppsjö av klubbar i Göteborg, bland andra Öis och Gais. Nu är Allan Mohideen klar för Utsikten, enligt uppgifter till GP.
– Det stämmer bra. Jag hade en del alternativ men Utsikten kändes bäst, bekräftar han.

ANNONS
|

Utsiktens BK satsar mot att ta klivet upp till superettan. Och klubben har tagit in flera spelare under vintern. Däribland tidigare Gais-spelarna Erik Westermark, Karl Bohm och Alexander Angelin och förre Blåvitt-spelaren Martin Smedberg-Dalence som också kommer ha en roll som assisterande tränare.

– Det var fler klubbar inblandade men Utsikten kändes rätt. Klubben har något bra på gång, sade Smedberg-Dalence till Utsiktens hemsida efter att han presenterats.

LÄS MER:Lämnade Örgryte – för att bli mäklare i Spanien

Mohideen klar för Utsikten

Nu är ytterligare ett nyförvärv klart, enligt uppgifter till GP.

Enligt vad GP erfar är Allan Mohideen, som tidigare har representerat IFK Göteborg på ungdomsnivå och Örgryte, Gais, Qviding, Ljungskile SK och just Utsikten på seniornivå klar för en återkomst i "Kiken".

ANNONS

– Det stämmer bra. Jag hade en del alternativ men Utsikten kändes bäst med hela projektet de har på gång och satsningen. Jag kände mig inte heller riktigt klar där då jag var skadad en del när jag spelade där senast. Så jag ville hoppa på det tåget igen och vara med och dra det stora lasset, säger han.

I januari förra året lämnade Mohideen Öis efter ett halvår i klubben. Han erbjöds ett förlängt avtal med rödblått – men nobbade för att i stället ta sig an en helt annan utmaning, att arbeta som mäklare, i spanska Marbella.

– Jag har ett företag här nu och jobbar som mäklare, men också som rådgivare och konsult där jag hjälper personer, många svenskar bland annat, att investera pengar i bostadsprojekt, sade han till GP i januari förra året.

När det gäller fotbollskarriären har den under det senaste året inte bedrivits på någon högre nivå. Mohideen som återvände tillbaka till Sverige i somras har endast gjort ett fåtal matcher för division 5-klubben Balltorps FF.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS