Förbundskapten Roger Franzén.
Förbundskapten Roger Franzén. Bild: ED SYKES

Fyra Göteborgsspelare 03-landslaget

Fyra spelare från tre Göteborgsklubbar tar plats i den första truppen för 03-landslaget när landslaget åker till Finland för dubbla landskamper.

ANNONS
|

Fyra Göteborgare finns med i den första truppen förbundskapten Roger Franzén tagit ut för det nya P15 landslaget. Spelarna som är födda 2003 är uttagna för att spela dubbla landskamper mot Finland, i Finland.

Göteborgsspelarna återfinns i tre olika klubbar. Jesper Tolinsson och Edwin Andersson från IFK Göteborg, Robin Glavak, från Örgryte IS och Johan Norgren från Angered MBIK.

Landskamperna mot Finland kommer att spelas 21 och 23 augusti. Första hemmalandskamperna för P15-landslaget spelas i September i ett dubbelmöte mot Norge.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS