Fullt med lokalfotbollsgodis på 031-fotboll

GP:s satsning på breddfotbollen i Göteborg har varit en succé med hittills tio direktsända matcher som bjudit på massor av mål och spänning. På 031-fotbolls sajt på gp.se finns en godispåse med lokalfotboll som passar alla smaker.

ANNONS
|

031-fotboll är lokalfotbollens hem på gp.se – ett hem fullt med intervjuer, direktsändningar och nyheter som nu även inretts med ytterligare en efterlängtad komponent; skytteligor.

Som vanligt hittar du samtliga serier via flikar längst upp på sajten – allt från allsvenskan till division 7 i Göteborg. När du väl klickat dig in på en serie finns nu skytteligan för den serien under tabellen till höger om införtexterna och matchtexterna som levereras från samtliga matcher.

Målen flödar som vanligt i lokalfotbollen och de tio matcher som GP sänt direkt snittar över fyra mål per match hittills. Varje månad kommer du kunna njuta av de snyggaste målen från våra direktsändningar i ett höjdpunktsklipp. Den första månaden med 031-fotboll bjöd bland annat på ett kyligt lobbavslut en bra bit utanför straffområdet av Hisingsbackas Malin Enberg samt ett hejdundrande frisparksmål i krysset av Vardars anfallare Mario Atanasovski.

ANNONS

– Jag var själv chockad över det målet, jag trodde inte den skulle gå in, sade Mario Atanasovski själv om målet.

Han har gjort elva mål på fyra matcher för Vardar och ligger tvåa i skytteligan i division 6D, tre mål ifrån Neutrala IF:s Hussein Faarah som dock redan hunnit med att spela nio matcher.

Det är i division 6- och division 7-serierna som målen flödar som mest i Göteborgs lokalfotboll och flera skytteligor har en dominerande utbrytarskytt. Petter Fagerlund i Järnbrotts IF dominerar i division 7B med 15 mål på fem matcher, nio mål före närmsta målskytt.

LÄS MER:Succé för satsningen på livesänd fotboll

Ännu mer dominant är Hällesåkers Johan Gunnarsson, lokalfotbollens främsta målskytt hittills med 23 mål på sju matcher, 17 mål före närmsta målskytt i division 6B.

– Han har ju en näsa för målet som är av sällan skådat slag, har Hällesåkers tränare Stefan Kling sagt tidigare till GP.

På damsidan är det i division 2 Västra Götaland som vi hittar den främsta målskytten – Guldhedens Sara Baldebo har gjort åtta mål på fem matcher, tätt skuggad av Utbynäs Ana Petrovic med sju mål på tre matcher.

Samtliga matcher som GP sänt direkt går att se i efterhand på sajten och målen finns i kortare höjdpunktsklipp. Under serieflikarna längst upp på 031-fotbolls startsida hittar du även sändningsschemat för kommande livesändningar på gp.se. Schemat uppdateras varje fredag med två nya matcher.

ANNONS

Klicka här för att komma till 031-fotbolls sajt

Kommande matcher på gp.se

Vecka 20:

Mossens BK/Jitex Mölndal BK - Guldhedens IK: Division 2 Västra Götaland, tisdag 15 maj 20.15, Valhalla IP.

BK Skottfint-Solväders FC: Division 7B, torsdag 17 maj 20.15, Bravida Arena.

Vecka 21:

Göteborgs FF-Landvetter IF 2003: Division 2 Västra Götaland, onsdag 23 maj 19.45, Majvallen.

FC Komarken-United Africa FC: Division 4A, fredag 25 maj 19:30, Kongevi

ANNONS