Supertalangen nobbade Real Madrid – nu spelar han i Brentford

ANNONS
|

– Real Madrid och Manchester United vill värva mig när jag var 16. Jag trodde inte att det var sant när min agent ringde och sa att Real Madrid ville ha mig, sägerMcEachran till Daily Mail.

Han fortsätter:

– Real Madrid hade ett femårskontraktklart, och de ville att hela min familj skulle flyga dit. Men jag sa nej, jag vill stanna i Chelsea.

McEachran gjorde 17 framträdandenligamatcher för Chelsea under debutsäsongen. Och den italienske managern Carlo Ancelotti gav honom även chansen i Premier League.

Han var minst ett steg förePaul Pogba och Ross Barkley, som i dag är stjärnor i Premier League.

ANNONS

– Jag hade hört talas om Pogba, men han var inte med så mycket i A-laget, han spelade mest i Manchester Uniteds juniorlag och med reserverna. Likadant var det med Barkley, sägerMcEachran.

Nu är läget det omvända. Pogba är en av Premier League absolut största profiler, och Barkley är en nyckelspelare i Everton och spelade EM för England i somras.

– Jag trodde att jag skulle lyckas i Chelsea. När jag debuterade tänkte jag "det var ett bra beslut att säga nej till Real Madrid". Men när jag ser tillbaka på det nu kanske jag borde ha åkt, sägerMcEachran.

På lördag återvänderJosh McEachran till Stamford Bridge, när Brentford gästar Chelsea i FA-cupen.

I bildspelet högst upp i artikeln hittar ni 18 spelare som spåddes en lysande framtid, men som inte levde upp till förväntningarna.

ANNONS