Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Forward lämnar Häcken för Gais

Flytten blir inte lång för Dardan Rexhepi när han nu lämnar BK Häcken för spel i Superettan och Gais. - Jag är här för att hjälpa laget i höst, säger han till klubbens hemsida.

Dardan Rexhepi kom till BK Häcken 2015 men har haft det tungt i klubben med ett mål på 22 allsvenska matcher. Nu lämnar han klubben och går till Göteborgskonkurrenten Gais i superettan.

24-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över hösten.

– Jag har fått ett mycket bra intryck av klubben och är här för att hjälpa laget i höst, vi skall uppåt i tabellen, säger Rexhepi till klubbens hemsida.

Rexhepi har tidigare spelat i landets högsta serie för MFF och Brommapojkarna före han gick till BK Häcken. Gais som ligger på en niondeplats i tabellen hoppas nu att forwarden kan bidra i offensiven.

– Det är mycket positivt att vi får in ytterligare komplettering av vår offensiv då vi just nu bara har tre forwards i truppen. Jag har bra koll på Dardan som har mycket fin teknik och bollbehandling – inte minst med tanke på att det är en rejäl pjäs vi får in i laget, säger tränaren Benjamamin Westman till Gais hemsida.

Läs mer om Gais 2016
Mest läst