Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

"Foppas" galna löfte: "Vi ska in och vi ska vinna"

Emil Forsberg, 25, och hans RB Leipzig hör inte till favoriterna i Champions League. Men den svenske landslagsstjärnan kommer med ett tufft löfte. – Vi ska in och vi ska vinna, säger han till Viasat.

Han har gjort succé i RB Leipzig i den tyska ligan och var högaktuell för en flytt i somras. Men Emil Forsberg blev kvar i klubben och går nu in i Champions League-gruppspelet. På onsdag tar Leipzig emot Monaco på hemmaplan – något som Forsberg ser framemot.
– Det var extra stort att spela Champions League med Malmö. Det var en otrolig känsla, helt grymt och något man kommer ha med sig hela livet. Det ska bli väldigt kul att göra det igen, säger han till Viasat och fortsätter.
– Vi kommer med höga ambitioner. Vi har fått en ganska behaglig grupp och vi vill gå vidare. Vi har respekt för motståndarna men har ingen rädsla, vi ska in och vinna.

Även om RB Leipzig inte direkt hör till favoriterna i turneringen så är spelarnas självförtroende på topp. Om man ska tro Emil Forsberg så blir det en lång säsong i Champions League.
– Vi är mycket bra, mycket bra. Vi har ett spännande och bra lag och har alla chanser i världen att gå vidare. Jag tror inte att så många vet hur vassa vi är. Jag tror verkligen på oss.

Förutom Monaco har Leipzig även Besiktas och Porto i gruppspelet.

Mest läst