Fansens protest - kräver svar av Milan

Milanfansen har fått nog. På torsdagen samlades hundratals supportrar utanför presidentens hem för att protestera. De krävde en förklaring kring klubbens framtid.

ANNONS
|

Turbulensen i Milan har pågått ett bra tag nu. Det forna storlaget har på senaste tiden fått vara utan titlar och dessutom är ägarfrågan ännu inte utredd vilket också gör att klubben varit försiktiga med värvningar inför säsongen.

Berlusconi har gått ut med att han vill sälja klubben till ett kinesiskt konsortium men förhandlingarna har pågått i mer än ett år och nu har fansen tröttnat.

Enligt Gazzetta dello Sport samlades på torsdagen runt tvåhundrasupportrar med banderoller och rökbomber utanför presidenten Silvio Berlusconis hem för att protestera mot utvecklingen i klubben.

Supportrarna skanderadebland annat"Vilka är kineserna", "vi vill ha klarhet om vår framtid" och krav på att vicepresidenten Adriano Galliani avgång.

ANNONS

Protesten fick också visst gehör när Berlusconi bjöd in fans till sitt hem där de ska ha pratat i en dryg halvtimme enligt tidningen.

ANNONS