Falkenberg ställer in firandet efter avancemanget

På söndag var det tänkt att Falkenbergs FF skulle fira sitt avancemang till allsvenskan. Men av hänsyn till försvunne Dantes anhöriga väljer man nu att ställa in festen.
– Det finns ingen glädje i att fira det här som det är nu, säger klubbens ordförande Lars-Eric Nilsson.

ANNONS
|

Det var vilda glädjescener när Falkenberg, i den näst sista omgången av superettan, avancerade till allsvenskan efter att man spelat 2-2 borta mot Norrby.

Men i tisdags eftermiddag försvann 12-åringen spårlöst.

Nu, en vecka efter avancemanget, meddelar klubben att man inte kommer välja att fira den allsvenska platsen.

Just för att visa hänsyn till pojkens anhöriga.

– Tanken var ju att vi skulle haft ett internt firande på Harrys imorgon (lördag) och sen skulle kommunen fira oss under söndagen. Men det finns ingen glädje i att fira det här som det är nu, säger klubbens ordförande Lars-Eric Nilsson.

ANNONS

Senare under fredagen meddelade polisen att man hittat en död person, i ett vattendrag i Falkenberg, som man med största sannolikhet tror är Dante.

LÄS MER: Polisen har hittat död person

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS