Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

Förre Djurgårdstränaren aktuell för Blåvitt

Olof Mellberg ska fortfarande vara aktuell som ny tränare för Blåvitt. Nu kommer Aftonbladet med uppgifter om att Mark Dempsey med ett förflutet i Djurgården kan bli ny tränare i klubben. – Jag har pratat med några olika alternativ, säger Mats Gren till tidningen.

Blåvitt och deras sportchef, Mats Gren, har varit tydliga med att de vill ha klart med en ny tränare i slutet av oktober.
– Helst vill jag ha klart det innan vår sista match i allsvenskan (5 november). Vi vill ha tränaren här i december när träningen kör igång, säger Mats Gren till Aftonbladet.

Olof Mellberg nämnas fortfarande som en av huvudkandidaterna till jobbet som ny tränare för IFK Göteborg. En av utmanarna till jobbet ska enligt Aftonbladet vara Mark Dempsey.
Engelsmannen som tog över Djurgården förra hösten och höll kvar klubben i allsvenskan. Nu är han assisterande tränare till Ole Gunnar Solskjaer i Molde. Att lösa 53-åringen från hans kontrakt skulle bli dyrt för Blåvitt. 
– Jag tänker inte kommentera en massa namn. Det ingår i mitt uppdrag att sondera och prata med tränare och det har jag gjort med några stycken, säger Gren.

Förutom Mellberg och Dempsey så har även namn som Jimmy Thelin och Håkan Ericson nämnts som tänkbara tränare för IFK Göteborg. Klubben tränas för nuvarande av Alf Westerberg och Torbjörn Nilsson som har kontrakt säsongen ut.

Se mer från - IFK Göteborg
Mest läst