Förre Öis-talangen vill tillbaka till Göteborg

Innan Örgrytes konkurs tillhörde en ung Seif Kadhim klubbens allsvenska trupp. Nu berättar Umeå FC-spelaren att han mer än gärna återvänder till Göteborg.
– Jag är sugen på att flytta till den här regionen, säger han.

ANNONS

På fredagskvällen lade Umeå FC:s Seif Kadhim upp ett klipp från Öisgården på sociala medier. Var han tillbaka för att skriva på för sin gamla klubb? Eller var det bara ett besök hos gamla bekanta?

Snarare det sistnämnda, enligt både honom själv och Örgryte.

– Det var ett kärt återseende. Men vi har inte haft någon sådan kontakt, säger Seif Kadhim.

Han har sedan säsongerna i Örgryte tillhört flera klubbar i Umeå. Den gångna säsongen spelade han i Umeå FC, som jagade andraplatsen i division ett norra.

– Jag har gjort en bra säsong där som wing-back. Jag gjorde sju assist och fyra mål, säger han.

ANNONS

"Kanske är Gais"

Det har fött intresse från Göteborgsregionen. Seif Kadhim har flickvän och familj i staden och är inte främmande för en flytt.

– Det var kul att åka förbi här. Jag är väldigt bekväm här och det är några klubbar som har hört av sig. Jag ska bekanta mig med dem nu, säger han.

Är Gais en av de klubbarna?

– Det kanske är Gais. Vi får se. Men jag är absolut sugen på att flytta till de här regionerna.

– Vi har inte följt honom, kommenterar Gais sportchef och tränare Bosko Orovic.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS