"Första gången jag spelar denna typ av fotboll"

Robin Söder är hemma. I GP:s fotbollspodd snackar han om vad han tar med sig från åren utomlands, om vad som förändrats i IFK Göteborg sedan han lämnade och hans brinnande Formel 1-intresse.

ANNONS
|

En månad sedan livet som allsvensk spelare åter blev vardag för Robin Söder kom 27-åringen till GP:s poddrum. Hur kom det sig att han valde Göteborg framför andra alternativ i somras? Det och en mängd andra viktiga och mindre frågor diskuteras i veckans podd.

Däribland Söders stora intresse för Formel 1 – och bristen på detsamma hos lagkamrater.

Och så pratar han om hur han för första gången i karriären spelar en fotboll som inte baseras på rakt spel och 4-4-2.

– Det var en av anledningarna till att komma hem. Idén och vad man hade sett på matcherna och vad man hört från "Sebban". Det är första gången jag spelar denna typ av fotboll. Det känns svinkul. Jag spelade 4-4-2 i Danmark och Belgien och det blir lite samma, samma, säger han.

ANNONS

Avsnittet finns att lyssna till nedan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS