Experten: Pogba behöver Modric eller Kroos

Manchester United förlorade, 0–1, mot Feyenoord, på torsdagskvällen. Paul Pogba, 23, fick hård kritik efter matchen. Och frågan är hur José Mourinho ska få fart på världens dyraste fotbollsspelare?

ANNONS
|

Läs också: Skrällen – Feyenoord sänkte United

José Mourinho köpte in fyra stjärnor i somras, men fler behövsför att få utmaximalt av Paul Pogba. I alla fall om man ska tro United-legendaren, numera tv-experten, Paul Scholes. Engelsmannen anseratt det saknas en bolltrygg spelare på mittfältet som kan diktera tempot i matcherna.
– Jag vet att Mourinho är nöjd med de fyra spelarna han köpte in, men de behöver en Luka Modric eller en Toni Kroos, säger Scholes till BT Sport.

– Jag tror att det är möjligt att köpa de här spelarna och jag tror att Paul Pogba skulle bli en mycket bättre spelare av att spela bredvid dem, fortsätter han.

Måste hitta rätt

23-åringen har inte varit usel sedan flytten till Manchester United, men fransmannen har inte riktigt levererat på samma nivå som han brukade göra i Juventus. Och flera experter har ifrågasatt hans position på planen – att Mourinho inte hat hittat rätt sätt att använda miljardförvärvet.

Paul Scholes är en av dem:

– Jag vet inte riktigt vilken position han spelar på just nu? Har han en position? Har han blivit tillsagt att spela vart han själv vill?

ANNONS

– Han är lite överallt (på planen) och han försöker göra för mycket med bollen. Han försöker dribbla bort tre-fyra spelare, han borde spela enkelt.

Är ostoppbar

Men den före detta United-stjärnan tycker attPogba har allt för att bli en succé i Premier League. Det gäller bara att han utnyttjar sin kraft och snabbhet på rätt sätt.

– Om han spelar med ett eller två tillslag på bollen,hittar Zlatan (Ibrahimović) och springer – då är han ostoppbar. Han är så snabb och stark.

ANNONS