Experten: "Jag tycker att det är straff"

Cristiano Ronaldo gick omkull i straffområdet. Världsstjärnan ropade på straff - men domaren friade. Felaktigt menade TV4-experten Anders Andersson: - I mina ögon är det där straff, säger han i tv-sändningen.

|

Polen fick en drömstart i EM-kvartsfinalen mot Portugalnär Robert Lewandowski redan i den andra minuten, efter ett snabbt polskt anfall, rakade in 1-0. Bayern-stjärnans första spelmål i mästerskapet.

Portugals målkung, Cristiano Ronaldo, som har nätat två gånger så här långt i EM-slutspelet kunde dock ha utjämnat matchen en bit in i den första halvleken. Anfallaren tog fart och försökte nicka ett inlägg. En polsk försvarare tryckte till honom och Ronaldo gick omkull i straffområdet. Real-spelaren ropade på straff men domaren Felix Brych slog avvärjande ut med armarna och valde att fria i situationen. Det tyckte TV4:s expert Anders Andersson var helt fel.

- I mina ögon är det där straff, säger han i tv-sändningen.

Några minuter senare lyckades dock Portugal kvittera när supertalangen Renato Sanches prickade in 1-1.