"Ett besked som fick mig att gråta"

Alexander Leksell har fått stort förtroende i Gais sedan sin ankomst till klubben – men nu står det klart att talangen har drabbats av en korsbandsskada som håller honom borta från spel resten av säsongen. ”Ett besked som gav mig känslan av tomhet, ett besked som fick mig att gråta", skriver Leksell på sitt Twitterkonto.

ANNONS
|

Försvararen värvades till Gais från IFK Göteborgs inför årets säsong. Och Alexander Leksell har med sin kompromisslösa spelstil snabbt blivit en uppskattad spelare i de grönsvarta leden. Men nu meddelar klubbenatt mittbacken har gjort sin sista match för säsongen. 20-åringen har drabbats av en korsbandsskada, som är så allvarlig att han inte kan medverka mer i år.

Det var i den senaste hemmamatchen mot Falkenbergs FF som olyckan var framme för talangen. Han byttes in i den 62:a minuten men fick en dryg kvart senare kliva av igen, med smärtor i knäet, efter att hagjort sig illa i en duell på mittplan.

ANNONS

Och när magnetröntgen nu är genomfördstår det klart att Leksell har drabbats aven korsbandsskada, något som alltså omöjliggör att han kan spela något mer i år. Närmast väntar operation, och därefter en tid med vila och rehab.

”Det var ett besked som gav mig känslan av tomhet, ett besked som fick mig att gråta, men även ett besked som kommer göra mig starkare i slutändan”, skriver han om skadan på sitt Twitterkonto.

ANNONS