Erlingmark om firandet: "Alltid drömt om att få glida där"

Fansen gav spelarna stående ovationer efter matchen. En match där spelarna i Blåvitt återigen spelade som pånyttfödda. – Det var välförtjänt för oss, säger August Erlingmark.

ANNONS
|

Det har varit en samling ifrågasatta spelare som inte fått det att stämma under säsongen. Tillslut fick Jörgen Lennartsson flytta på sig och Alf Westerberg tog över laget tillsammans med Torbjörn Nilsson. Mot Örebro blev det en pinne men spelarna spelade med en energi som har saknats under säsongen.

Mot Norrköping fanns samma energi där igen – den här gången ledde det till tre poäng.

Att Kalle Holmberg gav Norrköping ledningen och att Martin Smedberg-Dalence tvingades byta efter skada påverkade inte Blåvitt under söndagen.

Sören Rieks kunde kvittera, Mix Diskerud ge laget ledningen innan Vajebah Sakor utökade och August Erlingmark avslutade med sitt 4–1-mål.

ANNONS

– Det här var välförtjänt för oss efter alla otursfyllda veckor, säger han.

LÄS OCKSÅ:Vajebah Sakors galna succédebut: "Det var fantastiskt" Efter målet visade unge Erlingmark en målglädje som få andra visat på Gamla Ullevi under de senaste åren. Målgesten där han gled mot fansen på Levande Sittplats har sin förklaring. – Jag var faktiskt helt slut egentligen men den boosten man får ... det är helt stört! Jättehäftigt! Sen har jag alltid drömt om att glida på knä just där, jag har suttit på läktaren i 15 år och har alla polare där. Det är klart man behövde glida på knä, säger Erlingmark med ett stort leende.
ANNONS