Erlingmark förlänger med Blåvitt

August Erlingmark har på bara en säsong gått från nyuppflyttad junior till etablerad seniorspelare. Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt med IFK Göteborg som sträcker sig till 2021.
– Det känns givetvis grymt bra, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS
|

IFK Göteborg fortsätter att satsa på ungt och hemvävt. På onsdagen blev det klart att August Erlingmark skrev på ett kontrakt som håller honom kvar på Kamratgården till åtminstone 2021.

– Det känns givetvis grymt bra. Dels för att det skapar en trygghet för egen del, men i första hand för att det är här jag vill vara och fortsätta att utvecklas, säger mittfältaren till IFK Göteborgs hemsida.

Under sin debutsäsong startade han en tredjedel av allsvenskans 30 matcher – och hoppade dessutom in i ytterligare nio. Nu hopaps både han och klubben att de kommande åren ska ge fortsatt utveckling och fortsatt speltid.

ANNONS

– August är en av de mest spännande spelare vi lyft upp från akademin på många år. Med det driv och den ambition som finns ska det bli oerhört spännande att följa honom framöver, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

ANNONS