Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Emil Skogh fortsätter säsongen i Oskarshamns AIK. Bild: MICHAEL ERICHSEN

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Emil Skogh lånas ut till Oskarshamns AIK

  Örgryte lånar ut Emil Skogh till division 1-klubben Oskarshamns AIK. – Jag vill spela kontinuerligt, vecka in och vecka ut, säger Emil Skogh till Öis hemsida.

  Emil Skogh har haft svårt att ta en ordinarie tröja i Örgryte under säsongen. 25-åringen har startat en match för Öis och hoppat in i ytterligare fem. Nu lånas han ut till Oskarshamns AIK som håller till i division 1. Det meddelade Öis hemsida på söndagskvällen.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  – Jag vill ha speltid kontinuerligt, vecka in och vecka ut. Få upp mitt självförtroende igen. Nu lånas jag ut till en klubb där tränaren verkligen tror på mig och det är väldigt viktigt, säger Emil Skogh till Örgrytes hemsida.

  Halvvägs in Superettan ligger Öis på sjätte plats, tre poäng bakom Halmstad som ligger på kvalplats. Oskarshamn ligger i sin tur fyra i division 1 södra.

  – Samtidigt vill jag passa på att rikta ett stort tack till hela ÖIS under min tid i klubben så här långt. Både ledare och lagkamrater, men även alla supportrar som har stöttat mig hela tiden trots motgångar, säger Emil Skogh.

  Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.