Efter hotet om anmälan - Liverpool ber om ursäkt

ANNONS
|

Efter att ha pekats ut som den troligaste klubbadressen för mittbacken Virgil van Dijk har Liverpool nu valt att dra sig ur den uppmärksammade affären. Dessutom har klubben också gått ut med en officiell ursäkt för sitt agerande då man enligt Southampton har kontaktat spelaren på ett regelvidrigt sätt. Southampton hotade också med att anmäla Liverpool till Premier League för sitt agerande vilket fick klubben att backa rejält. På klubbenshemsida skriver man:

"Vi ber om ursäkt till Southamptons ägare, ledning och fans om det har blivit något missförstånd angående Virgil van Dijk.Vi respekterar Southamptons ståndpunkt och bekräftar härmed att vi inte har något intresse för spelaren längre."

ANNONS

Liverpool var hans förstahandsval

Van Dijks förstahandsval ska enligt The Guardian ha varit just Liverpool men även Chelsea och Manchester City sägs vara intresserade av mittbacken.

Southampton slutade på en respektabel åttonde plats när Premier League summerades i maj. Detta trots att klubben tappade både tränaren Ronald Koeman samtspelare som Graziano Pellè och Victor Wanyama. Van Dijk startade 21 matcher under säsongen.

ANNONS