Det börjar brännas för Utsikten

|

Utsikten har inte vunnit hemma sedan 21 juni då Frölundalaget slog Värnamo. Inte på lördagen heller. Förlust mot Syrianska med 1–4 (0–1) på Ruddalen.

– Vi ger oss inte oss själva chansen. Det var oerhört enkla mål i andra halvlek, säger Janne Carlsson.

Redan efter drygt tio minuter tog Syrianska ledningen och spädde på med ytterligare två mål efter paus. Utsikten fick en reducering (självmål), men släppte en stund senare även ett fjärde bakåt.

Efter sommaruppehållet har Utsikten 3–13 i målskillnad och fyra inspelade poäng på fem matcher. Tre av dem har spelats på hemmaplan och givit en pinne och ett mål – gårdagens självmål.

– Nu var det inte problem offensivt. Det var försvarsmissar. Vi var fyra mot en när de gjorde 2–0. Jag tyckte att vi hittat rätt det senaste, men ...

Nu börjar det brännas. Vinner Mjällby i dag är Utsikten på nedflyttningsplats. Det är förvisso tio omgångar kvar, så kanske ingen ko på isen riktigt ännu.

– Kon står där. Så kan man säga. Vi kommer inte att ge oss, men det gäller att hitta tillbaka, säger Janne Carlsson.