Chelseastjärnan delade ut pungslag

Det blev stökigt på Stamford Bridge efter slutsignalen. Det hela slutade med att tränare föll ner från en trappa, en fotbollsstjärna som slog mot andra spelares underliv och ett fullskaligt bråk.

ANNONS
|

Det blev minst sagt en rörig match på Stamford Bridge på måndagskvällen. Allt annat än en vinst för Tottenham innebar att Leicester vinner titeln - och Chelsea gjorde allt i sin makt för att sätta käppar i hjulen för London-rivalen.

Det resulterade i flertal bråk mellan spelarna på fotbollsplanen - men det var i slutet av matchen som det hettade till rejält när de två lagens fotbollspelare drabbade samman.

Enligt Evening Standards källor påståsChelseas Césc Fabregas ha orsakat det stora bråket, bland annat igenom att ha smällt till mot de nedre regionerna på flera av Tottenhams spelare och tränarstab.

ANNONS

Detta ledde i sin tur i stor ilska från Tottenham. Situationen eskalerade och fullskaligt bråk bröt ut.

Chelseas tränare Guus Hiddink försökte lugna ner situationen och försökte bland annat dra Fabregas bort från händelsens mitt.Även Chelseas massageterapeut Manoel Ribeiro var även inblandad i bråket och GuusHiddink höll inte tillbaka sin ilska mot honom. Han ska bland annat ha skrikit "Glöm inte vem bossen är" och visat Ribeiro till omklädningsrummet, uppger the Telegraph.

Tränaren berättade efter matchen att han ingrep mot Fabregas eftersom att spanjoren utdelade hot på spanska till Tottenhamspelarna och tränarna, varav större delen är spansktalande.

Men även Hiddink blev offer för bråket till slut, skriver Independent. I samband med att Danny Rose råkade stöta till Chelsea-tränaren så att han föll över och hamnade på marken.

– Jag såg att Chelsea-tränaren ramlade på marken. Jag hoppas att allt är bra med honom. Folk från bänken sa att han uppträdde som en riktig gentleman hela matchen igenom, sade Danny Rose till the Telegraph.

Läs också: Guus Hiddink föll handlöst i bråket på Stamford Bridge

Nu återstår det att se vilka konsekvenser måndagens derby får - än återstår fortfarande två omgångar av säsongen. Efter matchen sade John Terry, Chelseas lagkapten, att det skulle vara löjligt om man skulle börja stänga av spelare efter ett Londonderby.

ANNONS

– Det kokade över, men bli inte fåniga och börja stänga av folk, det är ett Londonderby och fansen vill se det, sade han till Evening Standard.

Men skulle FA stänga av spelare kan det få konsekvenser i slutspurten, något som kan vara särskilt kostsamt för Tottenhams som måste vinna sina resterande matcher om de vill behålla sin andraplats.

ANNONS