Janne Carlsson, tränare i Utsikten.
Janne Carlsson, tränare i Utsikten.

Carlsson: "Vi lite griniga, de är lite griniga"

ANNONS
|

Utsikten1

Norrby1

Tränare Janne Carlsson valde att stuva om rejält i laget när Utsikten tog emot Norrby hemma på Ruddalen. Skyttekungen Luka Mijaljevic avstod matchen, tillsammans med Robin Jonsson, Enis Maljici och Niklas Olsson. Lite småskavanker här och där gjorde att det inte fanns någon anledning att chansa med någon spelare och dessutom ville Janne Carlsson släppa fram andra.

- Vi valde att inte spela med dem för att gå runt på lite folk. I dag var det åtta spelare som inte startat innan med i truppen, säger Carlsson.

Utsikten ledde matchen i halvtid efter en frispark i krysset av Marius Evensen, men lyckades inte hålla Norrby borta hela vägen.

ANNONS

- Jag tycker att det är en bra fajt och vi spelar stabilt. Vi är lite griniga och de är lite griniga, precis som det skall vara, säger Janne Carlsson.

Han tycker inte att det går att dra allt för stora växlar på de här tidiga träningsmatcherna, men bra för att testa spelare.

- Man kan säga att prestationen går före resultatet i de här matcherna, säger han. Det är dessutom bra mental träning för spelarna att möta de här lagen vi träningsspelar mot. I det här fallet var det ett lag som kom underifrån, men man kan inte gå in och tro att vi skall vinna enkelt bara för det.

Nästa match för Utsiktens del spelas på onsdag, då Qviding kommer till Ruddalen.

4–2–3–1: David Asmar – David Johansson, Daniel Forsell, Olof Svensson, Peter Nilsson – Anders Mogren, Jesper Olofsson – Aron Bergsson, Jonas Bjurström, Marius Evensen – Jesper Westermark.

Avbytare: Axel Wibrån, Mirza Mujcic, Joakim Edström, Jonas Hellgren, Alexander Lago, Amar Kurspahic, Alfred Lilja, Daniel Tidstrand.

ANNONS