Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

031fotbollpuff.jpg

Bye, bye Razak

I det senaste avsnittet av 031 Fotboll dissekeras mängder av cupmatcher, Blåvitts värvning och försäljning av Abdul Razak, konstgräs, Jasmin Sudic, GFC:s första värdemätare och mycket annat.

Idel segrar för Göteborgslagen när cupspelet startade i helgen. IFK Göteborg besegrade Varberg, Häcken slog Värnamo, GFC vann mot Limhamn och Gais skrällde mot Elfsborg.

– Jag fick se ett grönsvart spel som värmde. De spelade bort allsvenska Elfsborg och det var inte bara resultatmässigt Gais var bättre utan också spelmässigt, säger Philip Trollér, som var på plats i Borås.

GFC fortsätter sin fina form under Marcus Lantz och har nu sex poäng på två matcher i gruppspelet av cupen. Till helgen väntar Linköping.

– Det är faktiskt det första riktiga testet för Lantz och hans nybygge. Nu får man en fingervisning om var man står på riktigt, säger Philip Trollér i podcasten.

I podden diskuteras och IFK Göteborgs ekonomiska resultat och affärer de senaste åren. Abdul Razak lämnar klubben efter många om och men – men Blåvitt hoppas skeppa iväg ytterligare ett par spelare innan övergångsfönstret stänger.

– Det finns flera exempel på spelare som hade kontraktstid kvar som gick i förtid som man lånade ut och sedan släppte iväg. Det har varit lite av Blåvitts dilemma en period, säger Mattias Balkander om Razak-affären.

Dessutom håller 031 Fotboll tummarna för Jasmin Sudic som efter sin fjärde korsbandsskada är tillbaka i träning med Häcken.

Läs mer om 031 Fotboll
Mest läst