Brolin: "Det gör fortfarande ont – tänker ofta på honom"

ANNONS
|

Det är lite drygt två och ett halvt år sedan som VM 94-hjälten Klas Ingesson somnade in efter en längre tids sjukdom. Ingesson sörjdes över hela Sverige och i länderna där han spelade under karriären, främst i Italien.

I en ny intervju med Expressen berättar nära vännen, Tomas Brolin, om saknaden efter Klas Ingesson.

– Alla vet ju att vi hade ”Moose-ligan” eller ”hemliga fyran” som vi kallades. Vi var väldigt tajta, Limpar, Lasse, jag och Klas Ingesson, säger Brolin till tidningen innan han lämnar intervjun för att ta lite luft.

– Förlåt, men det är fortfarande väldigt känslosamt. Inte det att jag inte kan prata om Klas, det finns egentligen mycket att säga. Men det gör fortfarande ont. Jag tänker ofta på honom. Jag saknar Klas väldigt mycket.

ANNONS

Brolin berättar även att han har haft kontakt med Klas Ingessons änka Vicky, ända sedan 29 oktober 2014 när ”Klabbe” Ingesson somnade in.

– Vi ses då och då, och hörs på telefon däremellan. Det känns väldigt bra, jag är tacksam för att vi har den kontakten. Jag har alltid tänkt att sådana här saker kan ske. Att man måste ta tillvara varje dag, och jag tycker att jag lyckas med det, säger Brolin till Expressen.

ANNONS