Blåvitt värvar mittbackstalangen

Carl Starfelt har imponerat stort i Brommapojkarna under årets säsong – nu kan GP avslöja att mittbackstalangen har skrivit på för IFK Göteborg.

ANNONS
|

IFK Göteborg bygger om i mittförsvaret. Nyligen stod det klart att klubbenefter säsongen släpper mittbacksjätten Thomas Rogne till polska Lech Poznan och sedan tidigare har norrmannens före detta mittbackskollega,Mattias Bjärsmyr, lämnat Kamratgården för att testa lyckan iturkiska Sivasspor.

Men det är inte bara på ut-kontot som det händer saker i det blåvita mittförsvaret.Kristopher Da Graca har plockats in och nu kan GP avslöja att Blåvitt har gjort klart med ytterligare en mittback. Enligt uppgifter till GP ska Carl Starfelt,som den här säsongen har varit tongivande i superettan-klubbens mittförsvar, vara klar för klubben.

TidningenExpressen var först med att rapportera om Blåvitts intresse för mittbackstalangen. Och nu kan alltså GP avslöja att affären är i hamn.

ANNONS

Försvararen, som sitter på utgående avtal med Brommapojkarna,spelar dock klart säsongen i huvudstadslaget och anländer till IFK Göteborg nästa säsong.

ANNONS