Blomqvist förlänger med GFC

Årets säsong har inneburit Rebecka Blomqvist stora genombrott. Nu har 21-åringen skrivit på ett nytt tvåårsavtal med GFC.
– Jag tror på klubben och klubbens framtid, säger hon i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Göteborg FC jagar SM-guld i höst. Samtidigt byggs laget inför kommande säsonger. Elin Rubensson tecknade nyligen ett femårskontrakt och på tisdagen presenterade klubben ett förlängt avtal med årets stora genombrottsnamn Rebecka Blomqvist.

–  Vi har en underbar stämning i truppen och årets säsong har varit fantastiskt rolig, oavsett hur det går nu i höst, säger hon.

Kontraktet gäller över 2020 och innebär att Blomqvist, som gjort sju mål hittills i årets damallsvenska, stannar i Göteborg ytterligare två säsonger.

Ett välkommet besked för klubben.

– Rebecka är en poängspelare som utvecklats för varje år i klubben. I år har hon fått sitt stora genombrott och vi är naturligtvis jätteglada att hon stannar i klubben i minst två säsonger ytterligare, säger sportchefen Lasse Svensson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS