Anfallaren allt närmare flytt till United

Under torsdagen kom nyheten att Evertons anfallare Romelu Lukaku är nära en övergång till Manchester United, nu väntas belgaren ansluta till lagets träningsläger i USA.

ANNONS
|

Romelu Lukaku har varit ett hett villebråd på fotbollsmarknaden. Med sina 25-ligamål för Everton, den gångna säsongen, placerade han sig på en andraplats i Premier Leagues skytteliga och dragkampen omanfallaren kunde börja.

Under en lång tid såg det ut som att Chelsea var klubben som skulle få belgarens tjänster, men sen kom rapporter om att United tagit Lukaku till sig genom en övergångssumma på 820 miljoner kronor.

LÄS MER:Lukaku detaljer från Premier League-giganten

Väntas ansluta till träningslägret

Nu verkar flytten vara allt närmare. För efter att 24-åringen har genomgått en medicinsk undersökning i Los Angeles väntas forwarden återvända till USA på söndag, för att vara med på Uniteds försäsongsläger. Det skriver den brittiska tidningen The Guardian.

ANNONS

24-årige Lukaku, som har varit på semester i Kalifornien tillsammans med vännen och United-mittfältaren Paul Pogba, blir i så fall Premier League-klubbens andra sommarvärvning. Första förstärkningen var som bekant den svenske landslagsmittbacken Victor Nilsson Lindelöf.

ANNONS