20 profiler som sätter färg på superettan

ANNONS
|

Dalkurd har av många pekats ut som favorit att ta hem slutsegern i årets upplaga av superettan. Inte alls konstigt med tanke på att detär ett lag med flera etablerade namn som tränare Poya Asbaghi förfogar över. En spelare som på förhand ses som en av lagets och hela seriens största stjärnor är dentidigarehyllade AIK-spelaren Mohammed Bangura. Anfallsesset återvänder än en gång till svensk fotboll - den här gången för att lyfta fjolårets topplag till ett avancemang upp till högsta serien.

– Mina förväntningar på säsongen är att vi självklart ska ta steget upp till allsvenskan, saBangura till Dalkurds hemsida efter att han i januari skrivit på kontraktet.

ANNONS

Men seriens allra största stjärna, han finns i Göteborg i år. Johan Elmander återvände till Öis i somras men han har inte varit klar att spela tävlingsmatcher förrän i år. Tränare Marcus Lantz är belåten över att ha Elmander i sitt lag och har flera gånger uttalat att anfallaren håller allsvensk klass. Återstår att se hur bra den före detta landslagsspelaren lyckas, men på förhand är han i alla fall seriens klart mest lysande stjärna.

För att kikain övriga profiler som GP-sporten tycker är värda att hålla ögonen på, spana in bildspelet ovan!

ANNONS