Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/5

Örgryte på jakt efter Gais målkung

Han sitter på ett utgående kontrakt med Gais – nu kan GP avslöja att Öis är redo att ge sig in i kampen om Luka Mijaljevic. – Inga kommenterar, säger Örgrytes ordförande Joacim Nordh om uppgifterna.

Luka Mijaljevic var en av nyckelfigurerna när Gais avslutade superettan starkt och säkrade kontraktet i den sista omgången. Men anfallaren sitter på ett utgående avtal med Grönsvart och än så länge finns det inga uppgifter om att parterna ska ha nått en överenskommelse om en förlängning av kontraktet.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Laget är tillbaka i träning i dag. Och det skall föras samtal med många spelare framöver på olika sätt. Luka är en av dem, säger Gais klubbchef, Erik Bergkvist om kontraktsförhandlingarna. 

Nu kan dock GP avslöja att Makrillarna väntas få konkurrens av Öis om måltjuvens namnteckning. Enligt uppgifter till tidningen ska Mijaljevic, som 2010-2011 tillhörde just Örgryte, vara en spelare som Rödblått har ögonen på när klubben letar offensiva förstärkningar inför nästa säsong. Ett annat namn som uppges vara av intresse för Sällskapet är IK Frejs Nsima Peter, som precis som Mijaljevic stod för åtta mål under årets säsong i superettan.

"Har en lista på spelare" 

Örgrytes ordförande Joacim Nordh är dock förtegen om uppgifterna. 

– Vi har, som sagt, en lista på spelare som vi jobbar med, men namn kan jag inte kommentera, säger han.

Samtidigt är det inte bara Öis som håller koll på Gais spelare – utan även tvärtom. Enligt uppgifter till GP ska Gais under lång tid ha varit intresserade av att försöka få William Atashkadeh att gå åt motsatt håll. Det grönsvarta intresset för anfallaren ska dock ha svalnat efter att Atashkadeh skadade sitt knä, en skada som väntas hålla honom borta i flera månader. 

Läs mer om Öis
Mest läst