Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Ridsport%2C+Nationell+Hoppt%C5%A0vling%2C+Helsingborg
Alice Tapper och ytterligare fyra ryttare får tävla i Gothenburg Horse Show. Bild: BJ…RN LINDGREN

Fem U25-ryttare till Gothenburg Horse Show

Under Gina Tricot Celebration Grand Prix i Borås i helgen avgjordes den tredje och sista kvalomgången i Lövsta Future Challange Jumping U25. Tre ekipage lade beslag på varsin startplats i Gothenburg Horse Show och får sällskap av ytterligare två som valts ut av landslagsledningen.

Gina Tricot Celebration Grand Prix var det tredje och sista kvaltillfället i Lövsta Future Challange Jumping U25 och efter de tre kvaltillfällena står det klart att Rebecca Hallberg Fisher, Cornelia Rylén och Filip Ågren slutade topp tre och därmed kvalade in till Gothenburg Horse Show. De får sällskap av Alice Tapper och Karin Martinsen som valdes ut av landslagsledningen. De fem ekipagen kommer att bära gröna armbindlar för att publiken ska kunna följa dem.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Vi är väldigt glada över att kunna ge de unga talangfulla ryttarna möjligheten att rida under Gothenburg Horse Show. Vi ser detta som ett fantastiskt tillfälle att samla inspiration, erfarenhet och ta ytterligare ett steg i karriären. Vårt samarbete med Svenska Ridsportförbundet och Gothenburg Horse Show gör detta möjligt, säger Emelie Broman Tegelberg, projektledare för Lövsta Future Challenge Jumping i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Gothenburg Horse Show står i beredskap för smitta.

I Scandinavium kommer totalsegraren i Lövsta Future Challange Jumping U25 att utses och de fem ekipagen får möjlighet att ställa upp i alla klasser förutom världscuptävlingen och vissa specialklasser. Anmälan till Gothenburg Horse Show stänger vid midnatt natten mot tisdag.

Mest läst