Förre Häckenspelaren till koreanska andraligan

Chisom Egbuchulam, 26, fortsätter inte karriären i Sverige. Anfallaren, som plockades upp av Häcken på lån 2017, fortsätter karriären i Sydkorea.

ANNONS
|

Han kom till Häcken på lån inför säsongen 2017. Efter två assist på tio allsvenska framträdanden gick flyttlasset i stället till Falkenberg inför förra säsongen.

Där gjorde Chisom Egbuchulam succé med 14 mål och 6 assist, och hjälpte Falkenberg i sin återkomst till Allsvenskan.

Ryktats till Blåvitt

Nu är nigerianen dock klar för sydkoreanska Suwon FC, som för närvarande huserar i koreanska andradivisionen.

– Han kommer att vara en spjutspets för dem kommande säsong och spela som deras nummer nio, säger agenten Rotimi Fernandez Dawodu till Allnigeriasoccer.com.

Efter succén i Superettan har nigerianen även ryktats till IFK Göteborg, men i en intervju med FotbollDirekt själv har dementerat att en flytt till Blåvitt skulle ha varit aktuell.

ANNONS

Kontraktet med Suwon är skrivet på två år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS