Columbus Nick Foligno firar efter att Artemij Panarin satte 2–0 bakom Henrik Lundqvist i Rangers-målet.

Förlust trots storspel av Lundqvist

|

Columbus besegrade New York Rangers med 2–0 på hemmaplan i NHL-ishockeyn, trots att Henrik Lundqvist storspelade i målet och gjorde 40 räddningar. Lundqvist utsågs till en av matchens bästa spelare, enligt nhl.com. Det är Rangers andra förlust efter att laget vunnit sex matcher på raken.

Sergej Bobrovskij som gjorde 36 räddningar, blev även han utsedd till en av matchens stjärnor. Det är andra gången den här säsongen som han håller nollan och 21:a gången i NHL-karriären.

Columbus första mål kom i den andra perioden, signerat Zach Werenski. Artemij Panarin satte slutresultatet 2–0 i numerärt överläge i den tredje perioden. Det är lagets första mål i numerärt överläge på 19 försök.

Oliver Björkstrand passade fram till Panarin som sköt ett högt skott över Lundqvists plockhandske och in i mål.