West Ham firar segermålet mot Manchester United.
West Ham firar segermålet mot Manchester United. Bild: Dave Thompson/AP/TT

Elanga hoppade in när United åkte ur ligacupen

ANNONS

Manchester United har spelat klart i den engelska ligacupen. Hemma på Old Trafford blev det förlust mot West Ham, efter att Manuel Lanzini skjutit matchens enda mål redan i nionde minuten.

I ett aningen reservbetonat United fanns inte Cristiano Ronaldo på planen. Däremot startade Victor Nilsson Lindelöf i mittförsvaret och med drygt en kvart kvar fick han svenskt sällskap av Anthony Elanga.

Men West Ham höll undan och får tufft motstånd även i nästa omgång, eftersom man senare på kvällen lottades att möta Manchester City i åttondelsfinal.

Två av onsdagens matcher gick till straffavgörande och båda gångerna lyckades favoriterna vinna: Chelsea slog Aston Villa hemma efter 1–1 vid full tid och Tottenham eliminerade Wolverhampton på bortaplan, efter att ha tidigare tappat en 2–0-ledning under ordinarie tid.

ANNONS

Fakta: Så lottades åttondelsfinalerna

Chelsea–Southampton

West Ham–Manchester City

Stoke–Brentford

Arsenal–Leeds

Leicester–Brighton

Burnley–Tottenham

QPR–Sunderland

Preston–Liverpool

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS