Juventus Paulo Dybala gjorde två av målen i 4–0-segern i derbyt mot Torino.

Dybala visade vägen för Juve

|

Juventus Paulo Dybala blev mållös i hemmamötet med Fiorentina (1–0). I Turinderbyt mot Torino var argentinaren tillbaka i god målform – 23-åringen inledde och avslutade målskyttet i 4–0-segern.

I 16:e minuten skickade stjärnan in 1–0-målet bakom Salvatore Sirigu och på tilläggstid chippade han in 4–0 – hans tionde ligamål för säsongen – till Juventus.

Däremellan stod lagkamraten Miralem Pjanic för fina 2–0 när han drog till direkt på Juan Cuadrados pass och fick in bollen alldeles vid målvaktens högra stolpe. I andra halvlek ökade Juventus Alex Sandro på till 3–0.

Napoli fick slita för trepoängaren borta mot nykomlingen Spal. Det var först i 83:e minuten som gästerna säkrade segern, då Faouzi Ghoulam satte dit 3–2-målet.

Napoli och Juventus har full pott, 18 poäng, efter sex omgångar men det är Neapelklubben som toppar Serie A:s haltande tabell tack vare bättre målskillnad. Inter, som har en match mindre spelad, är trea på 13 poäng.