Juventus Paulo Dybala är på bättringsvägen efter att ha smittats av coronaviruset. Arkivbild.
Juventus Paulo Dybala är på bättringsvägen efter att ha smittats av coronaviruset. Arkivbild. Bild: Laurent Cipriani/AP/TT

Dybala: "Kunde knappt andas"

Juventus anfallsstjärna Paulo Dybala är på bättringsvägen efter att ha smittats av coronaviruset. Han berättar om dagar med svåra symptom och problem med andningen.

ANNONS
|

I klubbens sociala medier delar argentinaren med sig av hur sjukdomen påverkat honom:

– Jag mår bra, mycket bättre faktiskt. Jag provade att träna de dagarna när symptomen var starka, och då kände jag mig obekväm direkt och kunde nästan inte andas. Jag fick avbryta efter fem minuter, säger Dybala i ett videoklipp.

Det var förra lördagen som 26-åringen meddelade att han och flickvännen Oriana Sabatini hade blivit smittade. De ska nu vara på väg att bli friskförklarade och Dybala har börjat träna igen.

– Lyckligtvis känner vi oss bättre båda två, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS